Onze klanten vertellen

Onze klanten vertellen

Huib Haccoû - Living Green

“Hallo Herman en Suzanne, Ik heb plezier beleefd tijdens de Kick-off van Living Green, interessante gesprekken gevoerd en interessante opvattingen mogen beluisteren en zelfs concrete ideeën opgedaan, waarmee wij direct aan de gang zullen gaan. Voorwaar geen geringe opbrengst voor een middagje netwerken. Veel dank hiervoor!”

Mirjam Meier- Nederlandse Spoorwegen

“Frismakers voelt voor mij als thuiskomen. Ik ontmoet allemaal vernieuwers en geestverwanten, waarmee ik buiten de kaders van mijn eigen organisatie kan denken.”

Daniel Huijbens - TOPdesk

“De workshop ‘Formuleer jouw innovatie-challenge’ heeft mijn ogen geopend. Bij TOPdesk starten wij tientallen projecten per maand. Ik heb geleerd hoe we onszelf beter kunnen introduceren. De opgedane kennis ga ik zeker delen met mijn collega’s!”

Rick van der Zee - BAM Woningbouw

“Als het gaat om de realisatie van vernieuwing en innovatie binnen een grote organisatie als BAM, dan helpt Frismakers mij enorm. Het is goed om te horen dat mijn uitdagingen universeel zijn en de oplossingen van anderen helpen zeker om snelle stappen vooruit te kunnen zetten.”

Andrien Tolhoek - Shell

“Voor mij is het waardevol om in een korte tijd kennis te maken met een groot aantal concrete projecten en de geleerde lessen. Waarbij normale presentatiesessies soms saai zijn, blijven de 300 seconden presentaties van Frismakers goed hangen. Vanuit mijn beleidsrol binnen Shell, is het prettig om in een korte tijd een goed beeld te krijgen van waar andere bedrijven mee bezig zijn.”

Pieter van Gent - BASF

“Bij Frismakers word ik steeds weer geïnspireerd door succesvolle innovaties uit andere bedrijfstakken, die prikkelen om ze ook in ons bedrijf uit te proberen. Op het Frismakers Festival heb ik twee afspraken gemaakt met bedrijven die al een tijdje bovenaan mijn verlanglijstje stonden.”

Gerard Molenaar - Managementmedia

“Ik heb zeer positieve reacties gehad op de bijdrage van Frismakers aan de Verpakkingsconferentie 2013! Na een ochtendprogramma met een aantal langere presentaties, waren de 300 seconden presentaties kort en krachtig. Frismakers bracht de interactie met het publiek goed op gang en had een inhoudelijk goede bijdrage aan de dag.”

Ron Sportel - Coldenhove papier

“De expertsessie met Unilever over Agile projectmanagement heeft mij de tools gegeven om gerichter te kunnen sturen op onze projectportfolio. Resultaat is dat ik als innovatiemanager een beter zicht heb op de voortgang, benodigde capaciteit en de geschatte omzet uit nieuwe innovaties.”

Back to top