Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Time-to-Reset, Arnhem

08 mei 2017 @ 15:30-19:00

Kosten: €50

Hoe kunnen we blijven innoveren in de wijze waarop we werken en leven? De eerste stap was het nieuwe werken, met overal en altijd bereikbaar zijn. Vervolgens stappen we over op zelfsturende teams. Dit leidt tot te veel en te lang werken en dat is slecht voor ons. Lees alle grote leiders erop na: afstand, rust en reflectie zijn de belangrijkste factoren die bijdragen aan innovatie en business-groei. 

Maartje van Hooft werkt met bedrijven zoals de Rabobank en het ministerie van Milieu en Infra. Overprikkeling van de medewerkers leidt regelmatig tot effectiviteitsdaling. Van Hooft adviseert over meditatieve interventies in professionele organisaties en de wetenschappelijke effecten van yoga, meditatie en lichaamswerk op onze dagelijkse werkproductiviteit. Als priester in Shingon Boeddhisme, eigenaar van de Yoga-opleiding Amitabha en schrijver van het boek Yoga en aplomb, deelt zij haar ervaringen met ons. Haar drijfveer is om te onderzoeken hoe je deze zachte kant van innoveren op de agenda krijgt, welke prikkels effectief zijn in de aansturing van werkprocessen en wat de effecten zijn op de bedrijfsresultaten.

Paul Efmorfidis is eigenaar van het familiebedrijf COCO-MAT, dat duurzame bedden produceert met een mondiale afzetmarkt. Met fabrieken in Griekenland produceren zij innovatieve producten en meubels gemaakt van 100% natuurlijke materialen. COCO-MAT is een verhaal van een bedrijf dat over de hele linie bewuste keuzes maakt als het gaat om gebruik van materialen, de inrichting van processen en haar rol binnen de lokale gemeenschap. Paul en zijn bedrijf laten zich leiden door intrinsieke drijfveren en de menselijke maat. Hiermee laat hij zien dat idealen en bedrijfssucces hand in hand kan gaan.

Paul is een inspirerend voorbeeld van een ondernemer en manager, die structureel de ruimte en tijd neemt om de resetten. Hij is sterk verbonden met zijn innerlijke kompas, waarop hij samen met zijn broer, COCO-MAT groot heeft gemaakt.

Programma
15:30 inloop COCO-MAT, Arnhem
16:00 Presentatie Maartje van Hooft
17:00 korte pauze
17:20 Presentatie Paul Efmorfidis
18:20 Afsluiting
18:30 Gezonde maaltijd


Inschrijven gratis voor ambassadeurs Aanmelden (50 euro) Meer info

 

Deel dit

Gegevens

Datum:
08 mei 2017
Tijd:
15:30-19:00
Kosten:
€50

Locatie

Coco-mat
Eusebiusbinnensingel 14
Arnhem, 6811 BW Nederland
Deel dit
Back to top