Onze ambassadeurs vertellen

Onze klanten vertellen

Peter Harkema, duurzaam bouwer

Nogmaals dank voor de gastvrije ontvangst bij Spark. Stephan en ik vonden het interessant, het heeft mij gebracht dat je moet vasthouden aan je ideeën en creativiteit de ruimte moet geven. Dat is precies waar ik naar toe wil, dat is mijn transformatie van makelaar naar duurzaam ontwikkelaar.​

Yvette van Aarle, eigenaar BetterStories

Even een snel bericht om te laten weten dat ik waanzinnig leuk, nuttig, inspirerend en gezellig vond gisteren. Goede vibe! We hebben zeker nog contact! Lees alle reacties

René Wissink, ondernemer

Hartelijk dank voor het inspirerende event van gistermiddag. Wat een leuke en motiverende omgeving en erg mooi om zo kennis te nemen van innovatie in de praktijk! Ik ga zeker jullie event agenda in de gaten houden voor een volgende leuke event!

Pleun Schuurman, ondernemer

Bedankt voor de zeer leerzame training. Ik vond de aanpak nuchter, met beide voeten op de grond en zeer verfrissend. Ik heb geleerd om vanuit een onderzoeksvraag -dus vanuit de inhoud- nieuwe contacten te leggen.

Willem Alting Siberg, thema-eigenaar Duurzame Mobiliteit bij Enexis / Enpuls

Ik heb geleerd dat het scherp maken van de Product vision essentieel is als je wilt gaan Scrummen. De training daagde mij uit om open-minded te blijven en bestaande structuren los te laten. Dit was een waardevolle ervaring. Referentie van Willem Alting Siberg naar aanleiding van de tweedaagse training Scrum & Organisational acceptance, die hij volgde in september 2016

Marco Verschelden, projectleider voestalpine Railpro

De trainingsdagen vlogen voorbij! Veel kennis opgehaald en door het doen vielen bij mij de kwartjes. Referentie van Marco Verschelden naar aanleiding van de tweedaagse training Scrum & Organisational acceptance, die hij volgde in september 2016

Else Veldman, Explorer bij Enpuls

Ik weet nu wat Scrum inhoudt! Ik ken de uitgangspunten waar Agile werken op gestoeld is en ik heb meer inzicht gekregen op de inzetbaarheid voor de eigen organisatie.Referentie van Else Veldman naar aanleiding van de tweedaagse training Scrum & Organisational acceptance, die zij volgde in september 2016

Yvette Roos, communicatiemanager voestalpine Railpro

Het was fantastisch om als Scrum master te kunnen oefenen. Ik voelde alle ruimte en het vertrouwen om hier helemaal voor te gaan. Ook de reflectie op mijn eigen rol ging goed, ik heb veel geleerd. Referentie van Yvette Roos naar aanleiding van de tweedaagse training Scrum & Organisational acceptance, die zij volgde in september 2016

Mark van Gelder, manager Solutions Ascom NL

Ik heb al drie projecten met Scrum lopen. Maar met de geleerde lessen van deze training, ga ik een aantal zaken toch nog even aanscherpen! Het waren intensieve dagen en mooi om te zien dat iedereen heeft geproduceerd. Referentie van Mark van Gelder naar aanleiding van de tweedaagse training Scrum & Organisational acceptance, die hij volgde in september 2016

Maurice Beijk, specialist duurzaam bouwen Unipro

@BeijkMaurice @Frismakers dank voor de fantastische ochtend "Afkijken mag" bij @RicohOpen.

Karen Scholz, Application Development Manager DSM

Bedankt dat ik met een 3-minuten presentatie mocht bijdragen aan het jaarlijkse Frismakers event. Ik vond het heel leuk om erbij te mogen zijn. Een fantastisch laagdrempelig concept!

Roelof Meijer, directeur SIDN

“Ik wist niet precies wat ik kon verwachten, maar ik ben positief verrast!”. Normaal hebben we contact met onze directe klanten, de bedrijven die de domeinnamen exploiteren. Deze ochtend was de opzet om met vernieuwers uit verschillende branches in dialoog te gaan over de toekomst van het internet. En deze is meer dan geslaagd!

Steven Gort - Belastingdienst

Een tweet naar aanleiding van de SIDN bijeenkomst: 22 januari 2016 “Zelden zo'n nuttige en bruikbare bijeenkomst meegemaakt! Well done.”

Ron Sportel - Coldenhove papier

“De expertsessie met Unilever over Agile projectmanagement heeft mij de tools gegeven om gerichter te kunnen sturen op onze projectportfolio. Resultaat is dat ik als innovatiemanager een beter zicht heb op de voortgang, benodigde capaciteit en de geschatte omzet uit nieuwe innovaties.”

Gerard Molenaar - Managementmedia

“Ik heb zeer positieve reacties gehad op de bijdrage van Frismakers aan de Verpakkingsconferentie 2013! Na een ochtendprogramma met een aantal langere presentaties, waren de 300 seconden presentaties kort en krachtig. Frismakers bracht de interactie met het publiek goed op gang en had een inhoudelijk goede bijdrage aan de dag.”

Pieter van Gent - BASF

“Bij Frismakers word ik steeds weer geïnspireerd door succesvolle innovaties uit andere bedrijfstakken, die prikkelen om ze ook in ons bedrijf uit te proberen. Op het Frismakers Festival heb ik twee afspraken gemaakt met bedrijven die al een tijdje bovenaan mijn verlanglijstje stonden.”

Andrien Tolhoek - Shell

“Voor mij is het waardevol om in een korte tijd kennis te maken met een groot aantal concrete projecten en de geleerde lessen. Waarbij normale presentatiesessies soms saai zijn, blijven de 300 seconden presentaties van Frismakers goed hangen. Vanuit mijn beleidsrol binnen Shell, is het prettig om in een korte tijd een goed beeld te krijgen van waar andere bedrijven mee bezig zijn.”

Rick van der Zee - BAM Woningbouw

“Als het gaat om de realisatie van vernieuwing en innovatie binnen een grote organisatie als BAM, dan helpt Frismakers mij enorm. Het is goed om te horen dat mijn uitdagingen universeel zijn en de oplossingen van anderen helpen zeker om snelle stappen vooruit te kunnen zetten.”

Daniel Huijbens - TOPdesk

“De workshop ‘Formuleer jouw innovatie-challenge’ heeft mijn ogen geopend. Bij TOPdesk starten wij tientallen projecten per maand. Ik heb geleerd hoe we onszelf beter kunnen introduceren. De opgedane kennis ga ik zeker delen met mijn collega’s!”

Mirjam Meier- Nederlandse Spoorwegen

“Frismakers voelt voor mij als thuiskomen. Ik ontmoet allemaal vernieuwers en geestverwanten, waarmee ik buiten de kaders van mijn eigen organisatie kan denken.”

Huib Haccoû - Living Green

“Hallo Herman en Suzanne, Ik heb plezier beleefd tijdens de Kick-off van Living Green, interessante gesprekken gevoerd en interessante opvattingen mogen beluisteren en zelfs concrete ideeën opgedaan, waarmee wij direct aan de gang zullen gaan. Voorwaar geen geringe opbrengst voor een middagje netwerken. Veel dank hiervoor!”

Back to top