Frismakers

Jij bent een vernieuwer pur sang, werkt aan een nieuwe proposities en/of verandert de organisatie waar je voor staat. Regelmatig heb je het gevoel dat je er alleen voor staat en mis je een sparringpartner, verdieping of gewoonweg de kennis om jouw opdracht te vervullen.

Waar vind je gelijkgestemden, mensen die al voor degelijke uitdagingen hebben gestaan, binnen of buiten jouw sector?

Graag zou je met andere senior vernieuwende collega’s van andere bedrijven tijd door willen brengen om te praten over de vernieuwingen die je bezig houden. Mensen die je scherp houden, die denken in oplossingen en niet in belemmeringen. Die zelf een track record hebben in vernieuwingen op de markt brengen, die je verder kunnen helpen in het innovatie- of veranderproces. Die je kunnen helpen in het vinden van netwerken of verbindingen waar je nog niet aan had gedacht. Die open zijn en kunnen meedenken,  en zich vrij voelen hun onzekerheden of twijfels met jou te delen. Maar ook hun successen scherp kunnen definiëren. Zodat je er echt wat aan heb.

Frismakers verbindt vernieuwers door het organiseren en faciliteren van waardevolle ontmoetingen. In relatief kleine gezelschappen van zorgvuldig geselecteerde vernieuwers, die zaken niet perse door dezelfde bril zien, spar je met hen of ben je deelgenoot van 300 seconden presentaties. Zo creëert Frismakers een lerend netwerk om jou heen, vanuit jouw mijn leerdoelen, waardoor open kennisdeling maar ook open leren bevorderd en gestimuleerd wordt.

Ambassadeur worden

Open innovatie community
Om onze community activiteiten voor de toekomst te borgen voeren wij deze uit vanuit de Frismakers. Kies jouw optie:

Wat kun je verwachten?
Twee keer per jaar organiseert Frismakers eerlijke, scherpe en verfrissende innovatie-pitches. Ook zijn er regelmatig expert sessies en presentaties, die plaatsvinden naar aanleiding van actuele ontwikkelingen binnen de deelnemende organisaties.

Het Frismakers netwerk bestaat inmiddels 6 jaar en heeft 2400 actieve volgers. Ruim de helft neemt ook regelmatig deel aan de events en andere Frismakers activiteiten. Bestaande ambassadeurs zijn enthousiast en zien de meerwaarde van een innovatienetwerk en de life events.

Bekijk de actuele agenda. Bovendien heb je toegang tot actuele kennisdossiers uit de Frismakers praktijk. Wil je graag zelf een sessie onder de aandacht brengen? Met een presentatie, een event bij jullie op locatie of wil je een artikel delen? Mail ons en wij maken het graag mogelijk.


 


Back to top