Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Design sessie “Frismakers Festival 2018”

11 januari 2018 @ 13:00-16:00

Nog nagenietend van het Frismakers Festival dat eind september plaatsvond bij Rijkswaterstaat, vinden de eerste gesprekken plaats over het festival in 2018. Samen met de huidige ambassadeurs van de stichting is een eerste verkenning gemaakt qua thematiek. Het meest genoemd zijn de thema’s: Sociale innovatie (zelfsturend en leiderschap), het DNA van de eigen organisatie als startpunt voor (digitale) transformaties, Storytelling en Sustainabe. Binnen de Frismakers community richten we ons hierbij van oudsher op de uitdaging die je als vernieuwer hebt om daadwerkelijk impact te realiseren en de corporate-omgeving in beweging te zetten.

Voor het Frismakers Festival 2018, worden de mogelijkheden verkent om samen te werken met een netwerkpartner die een goede vertegenwoordiging heeft binnen Startups en startende professionals. Dit als aanvulling op de huidige Frismakers community die wordt gekenmerkt door een goede vertegenwoordiging van vernieuwers werkzaam binnen de grote corporates (Top 100 bedrijven) van Nederland.

De Design sessie is toegankelijk op uitnodiging. Mocht je geen uitnodiging ontvangen hebben, en denk je wel een zinvolle bijdrage te hebben? Schroom niet en mail even naar: suzanne.kemps@frismakers.com

Deel dit

Gegevens

Datum:
11 januari 2018
Tijd:
13:00-16:00

Locatie

de Gasfabriek
Zutphense weg 6
Deventer, Nederland
+ Google Maps
Deel dit
Back to top