Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Design sessie

06 april 2018 @ 13:00-15:00

Frismakers en Duurzaam nieuws hebben de ambitie uitgesproken om medio 2018, gezamenlijk een kennisfestival te organiseren. We willen vanuit ons gezamenlijke netwerk onderzoeken hoe de grote corporates samen met hun MKB partners in de keten, een duurzame transitie mogelijk kunnen maken. Philips en Heijmans/Spark hebben reeds aangegeven hier actief in mee te willen denken.

Waarom deze DESIGN sessie?
Tijdens deze Design sessie gaan we met maximaal 12 potentiële partners rond de tafel. Doelstelling is om te komen tot een kansrijke blauwdruk voor dit Festival. Wij zijn tevreden als we hiermee de beslissers in Nederland kunnen uitdagen tot een branche overschrijdende dialoog over nieuwe duurzame waarde ketens.

Genodigden
Om aan onze ambitie gestalte te geven organiseren een Design sessie met op de gastenlijst Philips, Deloitte, Rijkswaterstaat, CapGemini, Economy for the Common Good (ECG), de Waag society, Enexis, Heineken, ABN AMRO, Heijmans, Maatschap Wij en stichting DOEN.

Vorige jaar: Festival 2017
Het Frismakers Festival 2017 werd georganiseerd in samenwerking met Deloitte en Utrecht Business School op locatie LEF future center van Rijkswaterstaat. Bekijk hier het video-verslag en het programma van deze impact volle dag.

Deel dit

Gegevens

Datum:
06 april 2018
Tijd:
13:00-15:00

Organisator

Duurzaam Nieuws
Website:
https://www.duurzaamnieuws.nl/

Locatie

Spark Campus (Heijmans)
Graafsebaan 3
Rosmalen, 5248 JR Nederland
+ Google Maps
Website:
https://sparkcampus.nl
Deel dit
Back to top