Actueel

Jan van Dalen, Rick Haas en Suzanne Kemps hebben het initiatief genomen om een dag te gaan werken op locatie van één van de leuke hotspots die Nederland rijk is: B.Amsterdam. Lijkt je dit een leuke aanleiding om ook een dag te flexwerken in Amsterdam? En heb je affiniteit met de doelstellingen van Frismakers? Te weten: belangeloos branche-overschrijdend kennisdeling om zo onze bedrijven toekomstbestendig te maken? Zet dan deze dag in jouw agenda!

Op woensdag 23 november ontmoeten de vernieuwers uit de Frismakers community elkaar op de hotspot B. in Amsterdam. Wil je erbij zijn, meld je dan even aan dan zorgen wij ervoor dat er voldoende ruimte beschikbaar is.

janvandalenrickhaasIMG_1016

 

 

 

 


Hoe laat? Vanaf 11:00 tot circa 17:00 uur (open inloop)
Let op: van 12:00 tot 13:30 wordt er lunch geserveerd en is het behoorlijk druk in de lounge
Hoe vind je elkaar? Als je ons niet kunt vinden kun je bellen naar 06 16008665
Waar? B.Amsterdam, wij zitten in de Coffee Lounge (Johan Huizingalaan 763A)
Daily lunch: 5,50


 

Aanleiding is de kennisdeling die er plaatsvindt tussen de vernieuwers Jan van Dalen (Philips) en Rick Haas (Ricoh). Het onderwerp van gesprek zijn de ingrijpende veranderingen waar grote organisaties zichzelf voor geplaatst zien. Hoe ga je de mensen hierin mee krijgen. Momenteel zie je veel bedrijven voor Start-ups kiezen. Is dat nu echt de enige en beste route? Bekijk hier het artikel dat Rick Haas hierover gepubliceerd heeft.

 

Deel dit
Back to top