Actueel

Flexkantoren en 24/7 connectivity zijn de nieuwe realiteit voor kenniswerkers. Organisaties zijn continue in verandering en vragen een pro-actieve, zelflerende en flexibele houding van het personeel.

Hoe gebruik je het innovatieve vermogen van je medewerkers? Welke stip op de horizon bindt en boeit jouw mensen? Hoe zorg je voor een goede balans tussen werk en privé? Kun je als bedrijf de fysieke en mentale gezondheid van jouw mensen positief beïnvloeden?
 
Organisaties zoals de Rabobank, Bosch Nefit en het ministerie van Milieu en Infra, experimenteren met Yoga, meditatie en lichaamswerk. Graag geven wij deze middag podium aan ervaringsdeskundigen. Doelstelling is om te onderzoeken hoe je deze zachte kant van innoveren op de agenda krijgt en wat de effecten zijn op de bedrijfsresultaten.
 
Aan de hand van de cases van H&M en Dr. Hauschka ontdekken we hoe je als gewetensvol bedrijf jouw personeel en stakeholders, kunt verbinden de ambities van jouw bedrijf. Waarbij het succes gemeten wordt over verschillende assen, dus niet alleen economisch, maar ook de menselijke, sociale en milieutechnische impact.

If you want to build a high performance culture then you need to care about what your employees value

 

Deel dit
Back to top