Actueel

Geloof jij in Open innovatie? Maar lukt het binnen jullie organisatie niet altijd om voldoende tijd te investeren in het leggen van nieuwe contacten? Direct in contact met de HR director van een mondiale oliemaatschappij, de CEO van een succesvolle Start-up of de innovatiemanager van een groot bouwbedrijf?

Met deze training leer je hoe je eenvoudig en zeer doelgericht in contact kunt komen met strategische kennis-, business- en ontwikkelpartners. Veel mensen voelen schroom om iemand die je niet kent, telefonisch te benaderen. Met deze training leer je de vaardigheden om jullie strategische netwerk effectief te vergroten.

Het leggen van hoogwaardige contacten met potentiële ontwikkel-, kennispartners of launcing customers, is voor vernieuwers een belangrijke vaardigheid. Suzanne Kemps heeft als community bouwer en netwerker bij Frismakers, haar sporen verdiend. Met deze 1-daagse training deelt zij haar beproefde aanpak aan de hand van praktijk opdrachten. Het resultaat is dat de mentale drempel om te bellen wordt weggenomen en dat nieuwe waardevolle contacten binnen handbereik zijn.

Meer info  
 
achtergrond trainingsprogramma
In de ochtend gaan we aan de slag met “Op onderzoek uitgaan”: Welk onderwerp boeit jou mateloos? Formuleer een onderzoeksvraag en gebruik deze om met strategisch interessante nieuwe contacten in gesprek te gaan. Hiermee verrijk je jouw kennis (en die van anderen) en kom je inhoudelijk in contact met mensen die jou verder kunnen helpen in de realisatie van jouw ambities. De middag duiken we in de wereld van “Cold calling”: telefonisch nieuwe contacten leggen is heel effectief. In een korte tijd kom je in contact met de juiste persoon. Maar bellen is vooral ook heel leuk. We gaan oefenen met ontspannen bellen. Hoe introduceer je jezelf, zodat je duidelijk maakt waarom dit gesprek relevant kan zijn voor die ander. Hoe selecteer je de juiste contacten voor jouw bel lijst? En natuurlijk veel praktische tips en oefeningen voor het bellen.

Deelnemers geven hun reactie op de training

Pleun Schuurman, ondernemer

Bedankt voor de zeer leerzame training. Ik vond de aanpak nuchter, met beide voeten op de grond en zeer verfrissend. Ik heb geleerd om vanuit een onderzoeksvraag -dus vanuit de inhoud- nieuwe contacten te leggen.

Continue reading

 

Deel dit
Back to top