Actueel

Hoe kun je als organisatie wendbaar inspelen op de kansen in de markt en doorpakken tot succesvolle implementaties? Met deze workshop maak je kennis met Business Scrum en start je de interne dialoog over de kansen van Agile werken voor jullie organisatie.

Even weg uit de vaste denkkaders van je eigen werkveld. Met de workshop ‘Afkijken mag! maken de deelnemers kennis met Best practices van Business Scrum van diverse organisaties. In tweeëneenhalf uur tijd analyseert het team een aantal cases en vertaalt de inzichten naar hun eigen context. De workshop geeft focus, inzicht en stimuleert teams tot verandering. De cases worden geselecteerd op basis van jullie voorkeuren en behoeftes.

Resultaat
Inzicht in hoe andere organisaties zoals de ING bank, de Nederlandse spoorwegen en BBC, Business Scrum gebruiken om hun organisatie wendbaarder te maken. In een snel veranderende markt geeft deze workshop actuele inzichten waarmee je werkt aan het innoverende vermogen van jouw bedrijf. De inzichten die je als team opdoet, zijn fact-based, dit maakt het intern ook meteen goed verkoopbaar.

Uitproberen

 

Business Scrum: zelfsturende teams innoveren sneller.
Business Scrum: Nutricia Research versnelt met acceleration weeks.
Business Scrum: Agile Unilever.
Lees wat het R&D team van Mars gehaald heeft uit de workshop Afkijken mag!
Lees wat de vernieuwers binnen Sandd gehaald hebben uit de workshop Afkijken mag!

 

Lees wat de vernieuwers van Rijkswaterstaat gehaald hebben uit de workshop Afkijken mag!
Deel dit
Back to top